Podelitev naziva AMBASADOR ASFALTA in ostalih priznanj

Prispeval: zas | 06-12-2017 10:35

Bled, 30. november 2017 - 16. kolokvij, slavnostna večerja.  Upravni odbor ZAS se je odločil, da uspešnim posameznikom, ki so se izkazali s svojim delom in širijo poslanstvo asfalterske industrije ter stanovske organizacije ZAS, Združenja asfalterjev Slovenija podeli naziv: AMBASADOR ASFALTA Prvi Ambasador asfalta, ki mu namenjamo to priznanje je: PRIMOŽ PETRIČ   PRIMOŽ PETRIČ je asfalter v pravem pomenu besede.... Beri dalje

16. KOLOKVIJ o asfaltih, bitumnih in voziščih, Bled 2017 - Poročilo in zaključki

Prispeval: zas | 04-12-2017 16:22

Bled, 30. november in 1. december 2017. 1. Uvod Največje bienalno mednarodno srečanje o gradnji in vzdrževanju cest v Sloveniji, 16. Kolokvij o asfaltih, bitumnih in voziščih, je bil organiziran s strani Združenja asfalterjev Slovenije, v času med 29. novembrom in 1. decembrom 2017, na Bledu. Imeli smo ambiciozen cilj, da ponovimo... Beri dalje

Vabilo na 16. Kolokvij: ASFALTI, BITUMNI in VOZIŠČA, Bled

Prispeval: zas | 19-10-2017 12:46

Največje mednarodno srečanje o gradnji in vzdrževanju vozišč v Sloveniji. Bled, 30. november - 1. december 2017. Vstopi na spletno stran: 16. KOLOKVIJ 2017           Beri dalje

Spletna stran Asphalt Advantages tudi v slovenščini

Prispeval: zas | 28-07-2017 08:49

Spletno stran PREDNOSTI ASFALTA (ASPHALT ADVENTAGES) smo pripravili tudi v slovenskem jeziku. S tem smo naš jezik postavili ob bok angleščini, nemščini, francoščini in turščini, kar pomeni več kot 300 mio prebivalcev. Spletna stran PREDNOSTI ASFALTA je bila pripravljena s strani Evropske industrije asfalta z namenom, da se asfalt kot gradbeni proizvod predstavi v 4 rubrikah:... Beri dalje

Arhiv novic