E&E kongres v Madridu 2020

Prispeval: zas | 12-09-2018 07:25

Spoštovani člani EAPA, Kot veste, bo naslednji  E & E kongres potekal v Madridu 12. in 14. maja 2020. Vabimo vas in vaše kolege, da se vključite tako, da pošljete povzetek referata. Rok za oddajo je 30. oktober 2018. Več podrobnosti najdete na spletni strani E & E Congress 2020: www.eecongress2020.org             Beri dalje

Strokovna ekskurzija ZAS v Italijo

Prispeval: zas | 27-08-2018 08:07

ZAS, Združenje asfalterjev Slovenije je, v dogovoru z Družbo za avtoceste v Republiki Sloveniji in italijansko avtocestno družbo Avtovie Venete, 21.6.2018 organiziralo strokovno ekskurzijo z ogledom izgradnje avtocestnega odseka med Trstom in Benetkami.   Beri dalje

Vgrajevanje asfalta z najmodernejšo tehnologijo

Prispeval: zas | 01-08-2018 09:10

Izvedba asfaltiranja z dodajalcem in novim finišerjem z uporabo sistema Big MultiPlex Ski    Naš član KOLEKTOR CPG, d.o.o. je pri obnovi vozišča na odseku hitre ceste H4 Vipava – Ajdovščina uspešno izvedel vgrajevanje vezne plasti v dolžini 600 m iz asfaltne zmesi AC 22 bin PmB v debelini 7 cm. Uporabljen je nov finišer Vogele Super 2100-3i z... Beri dalje

POROČILO - Strokovno srečanje in 23. redna skupščina ZAS

Prispeval: zas | 23-05-2018 10:35

Poročilo 23. skupščine Združenja asfalterjev Slovenije in strokovnega posveta   23. Skupščina ZAS, Združenja asfalterjev Slovenije Na skupščini je bilo prisotnih 42 udeležencev, predstavnikov podjetij in individualnih članov ZAS. Skupščino je vodilo delovno predsedstvo v sestavi Mitja Čotar (Structum) kot predsednik, Dean Donko (Pomgrad) in Mitja Jurgele (DRI) kot člana. Na skupščini je bil v prvem delu... Beri dalje

Arhiv novic