POROČILO - Strokovna ekskurzija na Bavarsko

Prispeval: zas | 09-08-2019 06:48

STROKOVNA EKSKURZIJA NA BAVARSKO - 10. - 12. 6. 2019  V mesecu juniju 2019 smo v organizaciji Združenja asfalterjev Slovenije organizirali strokovno ekskurzijo na Bavarsko.     V sklopu ekskurzije smo si ogledali:            -proizvodni obrat Fliegl v kraju Mϋlhdorf           -inštitut za preskušanje gradbenih materialov IFB dr.-Ing. Grauer v Regenstaufu           -asfaltni obrat podjetja Georg Huber v Schwarzenfeldu in           -izvedbo rekonstrukcije ceste,... Beri dalje

Predsednik Združenja asfalterjev Slovenije prejmenik nagrade EAPA - Asphalt Advocate Awards

Prispeval: zas | 14-06-2019 14:17

Pariz, 5. junij 2019.  “EAPA’s Asphalt Advocate Awards presented The European Asphalt Pavement Association (EAPA) has awarded Slovenko Henigman, President of ZAS (Združenje asfalterjev Slovenije), the Slovenian Asphalt Pavement Association, with the “EAPA Asphalt Advocate 2019 Award” during its General Council Assembly in Paris on 5 June 2019. With this award, provided for the third time after 2017,... Beri dalje

24. Skupščina ZAS, Združenja asfalterjev Slovenije

Prispeval: zas | 14-06-2019 13:12

Brezovica pri Ljubljani, 26. maj 2019 Na skupščini je bilo prisotnih 50 udeležencev, predstavnikov podjetij in individualnih članov ZAS. Skupščino je vodilo delovno predsedstvo v sestavi Tomaž Willenpart (BGR) kot predsednik, Branka Čulić (DRI) in Mitja Čotar (Structum) kot člana.Delovno predsedstvo Udeleženci 24. Skupščine in Okrogle mize   Na skupščini je bil v prvem delu prikazan pregled dela in poslovanja... Beri dalje

VABILO: Okrogla miza in Skupščina ZAS za leto 2019

Prispeval: zas | 21-05-2019 06:31

Združenje asfalterjev Slovenije vabi svoje člane na OKROGLO MIZO in SKUPŠČINO za leto 2019.   Vljudno vabljeni!       Beri dalje

Arhiv novic