VIDEO: Izzivi pri izvajanju gradbene pogodbe - Okrogla miza

Prispeval: zas | 11-07-2020 16:09

Ljubljana, 30. junij 2020. Udeleženci/govorci okrogle mize: • Boris Sapač, član uprave Pomgrada, • Edo Škufca, član uprave CGP, • Ljiljana Herga, v. d. direktorice RS za infrastrukturo • Janez Kušnik, direktor področja organizacije gradenj in obnov Dars, • Maja Koršič Potočnik, odvetnica, partnerica v Odvetniški družbi Potočnik in Prebil, • mag. Slovenko Henigman, predsednik Združenja asfalterjev Slovenije, • doc. dr. Peter Lipar, predstojnik Prometno tehniškega inštituta (PTI) na Fakulteti... Beri dalje

Okrogla miza - IZZIVI PRI IZVAJANJU GRADBENE POGODBE

Prispeval: zas | 01-07-2020 10:07

Ljubljana, 30.06.2020    »IZZIVI PRI IZVAJANJU GRADBENE POGODBE«   Gradbeniki opozorili, da so aneksi pri gradbeni pogodbi praviloma upravičeni in imajo negativen prizvok predvsem zaradi nepoznavanja vsebin. Udeleženci okrogle mize (z leve): Janez Kušnik, Maja Koršič Potočnik, Andreja Jernejčič, Edo Škufca, Ljiljana Herga in Boris Sapač    Pri izvajanju gradbene pogodbe se je velikokrat izpostavil problem aneksov in tolmačenja pomena aneksov tudi v... Beri dalje

VABILO: Okrogla miza in Skupščina ZAS za leto 2020

Prispeval: zas | 29-05-2020 08:49

Združenje asfalterjev Slovenije vabi svoje člane na OKROGLO MIZO in SKUPŠČINO za leto 2020.   Vljudno vabljeni!           Beri dalje

IRMD2020: 2. april 2020 Mednarodni dan vzdrževanja cest

Prispeval: zas | 30-03-2020 09:57

#IRMD2020: »Vzdrževanje cest ohranja okolje« http://roadmaintenanceday.org #IRMD2020 2. aprila 2020 bo potekal Mednarodni dan vzdrževanja cest (IRMD), ki ga promovira ASEFMA. Pod geslom »Vzdrževanje cest ohranja okolje« bo več ključnih govorcev, vključenih v mednarodno cestno industrijo, razpravljalo o vplivu voziščnih pogojev na emisije CO2, o potrebi vključevanja inovacij v cestno infrastrukturo in o družbenem pomenu cestne infrastrukture. IRMD bo odprl Juan... Beri dalje

Arhiv novic