VABILO: Okrogla miza in Skupščina ZAS za leto 2020

Prispeval: zas | 29-05-2020 08:49

Združenje asfalterjev Slovenije vabi svoje člane na OKROGLO MIZO in SKUPŠČINO za leto 2020.   Vljudno vabljeni!       Beri dalje

IRMD2020: 2. april 2020 Mednarodni dan vzdrževanja cest

Prispeval: zas | 30-03-2020 09:57

#IRMD2020: »Vzdrževanje cest ohranja okolje« http://roadmaintenanceday.org #IRMD2020 2. aprila 2020 bo potekal Mednarodni dan vzdrževanja cest (IRMD), ki ga promovira ASEFMA. Pod geslom »Vzdrževanje cest ohranja okolje« bo več ključnih govorcev, vključenih v mednarodno cestno industrijo, razpravljalo o vplivu voziščnih pogojev na emisije CO2, o potrebi vključevanja inovacij v cestno infrastrukturo in o družbenem pomenu cestne infrastrukture. IRMD bo odprl Juan... Beri dalje

24. USPOSABLJANJE operativnega asfalterskega kadra, marec 2020 - PRESTAVLJENO NA NOVI TERMIN

Prispeval: zas | 10-02-2020 16:07

Spoštovani,  v zvezi z dogajanjem v zadnjih dneh z okužbami s koronavirusom v Sloveniji vas obveščamo, da bomo 24. regijsko usposabljanje asfalterskega kadra, ki je bilo predvideno za 11.03., 12.03. in 13.03.2020 na lokacijah Ljubljana, Naklo in Krško, prestavili na novi termin. Prijave ostajajo v veljavi, o novem terminu usposabljanja vas bomo obvestili na podlagi dogovora v UO... Beri dalje

Poročilo in zaključki: 17. KOLOKVIJ O ASFALTIH, BITUMNIH IN VOZIŠČIH

Prispeval: zas | 13-12-2019 10:29

1. Uvod Največje bienalno mednarodno srečanje o gradnji in vzdrževanju cest v Sloveniji, 17. Kolokvij o asfaltih in bitumnih, je bil organiziran s strani Združenja asfalterjev Slovenije, v času med 28. novembrom in 29. novembrom 2019, na Bledu.  Kolokvija se je udeležilo 247 registriranih udeležencev iz 13 držav. Predstavljenih je bilo 21 referatov (10 mednarodnih in 11 domačih), 35... Beri dalje

Arhiv novic