Mednarodni dan vzdrževanja cest, 4. april 2019

Prispeval: zas | 02-04-2019 08:26

Moto letošnjega IRMD – 2019: »VZDRŽEVANJE CEST VARUJE OKOLJE«   Dodatne informacije so dostopne na: Spletna stran: http://roadmaintenanceday.org Hashtag: #IRMD2019 Twitter: https://twitter.com/IRMD2019 Facebook: roadmaintananceday Twitter ZAS: ZdruzenjeZas Beri dalje

23. USPOSABLJANJE tehničnega asfalterskega kadra | marec 2019

Prispeval: zas | 07-02-2019 10:08

LJUBLJANA - sreda, 13. marec 2019 ali CELJE - četrtek, 14. marec 2019. Usposabljanje je namenjeno: naročnikom, izvajalcem, nadzornikom, projektantom, akademski sferi, inženirjem, tehnikom in laboratorijskemu osebju.          Organizator              Pokrovitelj Združenje asfalterjev Slovenije pod pokroviteljstvom Direkcije Republike Slovenije za infrastrukturo organizira 23. regijsko, ENODNEVNO usposabljanje tehničnega asfalterskega kadra..Usposabljanje bo organizirano na dveh lokacijah in bo potekalo od 8.00 do 15.00... Beri dalje

Dan asfalterjev 2018

Prispeval: zas | 13-12-2018 09:55

29. novembra 2018 je že tradicionalno potekal Dan asfalterjev v organizaciji Združenja asfalterjev Slovenije. Dogodek, že sedmi po vrsti, je bil organiziran na Dvoru Jezeršek na Zgornjem Brniku.  Na ta dan so se sestala vsa strokovna telesa, ki delujejo v okviru ZAS – Tehnični odbor, Sekcija za izobraževanje, Sekcija za hidroizolacije ter Odbor za zdravje, varnost in... Beri dalje

Evropsko asfaltersko združenje (EAPA) in Združenje asfalterjev Slovenije (ZAS) na skupnem sestanku, 21.11.2018 v Ljublja…

Prispeval: zas | 13-12-2018 08:10

Sestanek Izvršilnega odbora EAPA (European Asphalt Pavement Association) je bil po letu 2003 ponovno organiziran v Ljubljani. Potekal je med 21. in 22.11.2018 v hotelu Radisson Blu Plaza v BTC-ju. V popoldanskem delu prvega dne sestanka je bilo organizirano tudi srečanju članov Izvršilnega odbora EAPA in članov Upravnega odbora ZAS. Na strani EAPA so bili, poleg... Beri dalje

Arhiv novic