Dan asfalterjev 2018

Prispeval: zas | 13-12-2018 09:55

29. novembra 2018 je že tradicionalno potekal Dan asfalterjev v organizaciji Združenja asfalterjev Slovenije. Dogodek, že sedmi po vrsti, je bil organiziran na Dvoru Jezeršek na Zgornjem Brniku.  Na ta dan so se sestala vsa strokovna telesa, ki delujejo v okviru ZAS – Tehnični odbor, Sekcija za izobraževanje, Sekcija za hidroizolacije ter Odbor za zdravje, varnost in... Beri dalje

Evropsko asfaltersko združenje (EAPA) in Združenje asfalterjev Slovenije (ZAS) na skupnem sestanku, 21.11.2018 v Ljublja…

Prispeval: zas | 13-12-2018 08:10

Sestanek Izvršilnega odbora EAPA (European Asphalt Pavement Association) je bil po letu 2003 ponovno organiziran v Ljubljani. Potekal je med 21. in 22.11.2018 v hotelu Radisson Blu Plaza v BTC-ju. V popoldanskem delu prvega dne sestanka je bilo organizirano tudi srečanju članov Izvršilnega odbora EAPA in članov Upravnega odbora ZAS. Na strani EAPA so bili, poleg... Beri dalje

ZAS na 14. Kongresu o prometu in prometni infrastruktri

Prispeval: zas | 12-11-2018 10:39

Združenje asfalterjev Slovenije se je predstavilo na 14. Kongresu o prometu in prometni infrastrukturi, ki je potekal med 24. in 26. oktobrom 2018 v Portorožu.       Beri dalje

Dan asfalterjev 2018 - vabilo

Prispeval: zas | 06-11-2018 09:39

Dan asfalterjev 2018   Združenje asfalterjev Slovenije vabi svoje člane na Dan asfalterjev, ki bo v četrtek 29. novembra 2018 na Dvoru Jezeršek, Zgornji Brnik 63, 4207 Cerklje na Gorenjskem.   Vljudno vabljeni!           Beri dalje

Arhiv novic