Poročilo in zaključki: 17. KOLOKVIJ O ASFALTIH, BITUMNIH IN VOZIŠČIH

Prispeval: zas | 13-12-2019 10:29

1. Uvod Največje bienalno mednarodno srečanje o gradnji in vzdrževanju cest v Sloveniji, 17. Kolokvij o asfaltih in bitumnih, je bil organiziran s strani Združenja asfalterjev Slovenije, v času med 28. novembrom in 29. novembrom 2019, na Bledu.  Kolokvija se je udeležilo 247 registriranih udeležencev iz 13 držav. Predstavljenih je bilo 21 referatov (10 mednarodnih in 11 domačih), 35... Beri dalje

Intervju predsednika ZAS v Financah

Prispeval: zas | 13-12-2019 08:11

Slovenko Henigman: Država je poteptala zlato infrastrukturno pravilo   Objava: Finance 09.12.2019 Predsednik Združenja asfalterjev Slovenije opozarja, da se bo prihodnje leto obseg vlaganj v državne ceste zmanjšal za četrtino, zaradi česar so se aktivnosti začele upočasnjevati že letošnjo jesen  Slovenko Henigman: Država je poteptala zlato infrastrukturno pravilo Samo tri leta je vzdržal sicer šestletni državni načrt vlaganj... Beri dalje

Podelitev naziva AMBASADOR ASFALTA in ostalih priznanj

Prispeval: zas | 12-12-2019 12:02

Bled, november 2019    Upravni odbor ZAS se je pred dvema letoma odločil, da uspešnim posameznikom, ki so se izkazali s svojim delom in širijo poslanstvo asfalterske industrije ter stanovske organizacije ZAS, Združenja asfalterjev Slovenija na kolokvijih podeljuje naziv AMBASADOR ASFALTA   Ambasador asfalta za obdobje 2019 – 2021 je   BORUT WILLENPART   Slika1: Ambasador asfalta Borut Willenpart   Borut Willenpart je po poklicu univ.... Beri dalje

RTV SLO 1 Dnevnik: Gospodarstvo zaradi hude vročine trpi izgube.

Prispeval: zas | 02-09-2019 12:37

Član Združenja asfalterjev Slovenije, ustanovitelj podjetja Mapri proasfalt d.o.o. gospod Primož Petrič v oddaji Dnevnik 23. julija 2019 v reportaži Gospodarstvo zaradi hude vročine trpi izgube. Oglejte si oddajo >> 00:27 – 1:14 minute Beri dalje

Arhiv novic